InstagramKıbrısManşetSiyaset

İzcan: Turanlı’nın, 92 milyon TL’yi bulan elektrik borcunu ödememesi hırsızlıktır!



Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, 5 dönemdir bir kuruş elektrik borcu ödemeyen Emrullah Turanlı’nın, Türkiye’deki AKP iktidarı ve UBP-DP-YDP hükümetinden güç aldığını vurguladı

İzcan: Turanlı’nın borcunu ödememesi hırsızlıktır

İzcan, Ercan Havaalanı sahibi Emrullah Turanlı’nın, 92 milyon TL’yi bulan elektrik borcunun ödenmemesinin hırsızlık olduğunu açıkladı.

Vatandaşın borcunun 675 TL’ye erişmesi durumunda otomatik olarak elektriğinin kesildiğini hatırlatan İzzet İzcan, 5 dönemdir bir kuruş ödemeyen Turanlı’nın, Türkiye’deki AKP iktidarı ve UBP-DP-YDP hükümetinden güç aldığını vurguladı.

Elektrik enerjisini kesmek isteyen kurumda örgütlü sendika El-sen yetkililerinin karşısına yüzlerce polisin yığılmasının kuzey Kıbrıs’taki militanist rejimin gerçek yüzünü ortaya koyduğunu belirten İzzet İzcan, demokrasicilik oynayarak sorunları çözmenin mümkün olamayacağını belirtti.

“KTHY’de yaptıklarını Kıb-tek’te de yapmak istiyorlar”

Kıb-tek ile önümüzde duran projenin, özelleştirme adı altında AKP yanlısı bir şirkete verilmesi olduğunu dile getiren BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, “Kıbrıs Türk Hava Yolları‘nda yaptıklarını, Kıb-tek’te de yapmak için yoğun bir çaba sarfedilmektedir“ dedi.

BKP toplumun öncelikli görevinin, halkın malı olması gereken Kıb-tek’in eksiklerini gidererek, sahip çıkılması olduğunu vurgulayan İzcan, tüm yurtseverleri El-sen’in arkasında durarak işgal mantığı ile hareket eden kesimlere karşı mücadele etmeye çağırdı.











Başa dön tuşu