InstagramKıbrısKültür&SanatSürmanşet

İMAGO Limasol’a geliyor!


Birleşik Krallık‘tan; ödüllü dansçı ve koreograf James Pett ve Travis Clausen-Knight‘ın çağdaş dansın mutlaka görülmesi gereken eseri IMAGO, Limasol‘a geliyor

Sadece çağdaş bir bale değil…

Organizatörler, “IMAGO sadece çağdaş bir bale değil, çiçeklerin ve dansın dili metaforuyla anlatılan insan ilişkilerinin bir hikayesidir” diyor.

Şubat 2024’te Limasol’da gerçekleşen Celebrity Ballet Gala: Contemporary’de büyük alkış alan McGregor Studio mezunları Travis Clausen-Knight ve James Pett, çalışmalarını Rialto Tiyatrosu sahnesinde canlı müzik eşliğinde sunacak.

25 Haziran’da saat 19.30’daki performansın açılışını besteci, piyanist ve bale müziği yaratıcısı Sean Pett keman eşliğinde gerçekleştirecek.

Bu arada iki dansçı, izleyicileri modern dünyadaki insan etkileşiminin incelikli ve duygusal öyküsünde bir yolculuğa çıkaracak ve balenin 12 bölümünün her birinde ilişkilerin yeni yönlerini ortaya çıkaracak.

Pett’in orijinal besteleri, Vivaldi ve Max Richer‘in eserlerinin yanı sıra baleyi zenginleştirirken, sembolik çiçek aranjmanları da yapımın temasını hayata geçiriyor. IMAGO, çiçeklerin tarihsel sembolizminden ilham alıyor ve dans ve müzik aracılığıyla insanlık durumunun gizli gerçeklerini ortaya çıkarıyor.

Biletler www.rialto.com.cy ve www.celebritygala.eu adresinden alınabilir.











Başa dön tuşu