InstagramKıbrısManşetSiyaset

Gulamkadir: UBP zihniyeti hayatlarımızı kaosa dönüştürüyor


Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Güzelyurt İlçe Başkanı Çağlar Gulamkadir, ülke genelindeki plansızlığın, ön görüsüzlüğün ve iş bilmezliğin Güzelyurt’ta da yaşandığını, narenciye sektöründe ciddi bir kaosun Cypfruvex’te kendini gösterdiğini vurguladı

Gulamkadir: UBP zihniyeti hayatlarımızı kaosa dönüştürüyor

Yazılı açıklama yapan Gulamkadir, “Güzelyurt’u unuttunuz, bu halk sizden hesap soracak, yeni dönemde yeriniz olmayacak” diyerek hükümetin tutumuna isyan etti.

Gulamkadir, “Güzelyurt’un bu ülkenin bir ‘ilçesi’ olduğu gerçeği karşısında kayıtsızlığını sürdüren Ulusal Birlik Partisi (UBP) zihniyeti yükseköğrenimden sağlığa, iş yaşamından narenciyeye hayatlarımızı kaosa dönüştürüyor” dedi.

“Üstel Hükümeti kendi aldığı kararlara Güzelyurt’ta da uymuyor”

Gulamkadir şöyle devam etti;

“Yine de umutsuz olmayacağız, bu ülkeyi aydınlık bir geleceğe taşıyacağız, birlikte yöneteceğiz ve eşitlikçi, hakça, adil bir düzeni mutlaka kuracağız.

Üstel Hükümeti kendi aldığı kararlara ülkenin bütününde olduğu gibi Güzelyurt’ta da uymuyor.

“Yasa tanımıyor! İnsan haklarına aldırmıyor”

Güzelyurt Belediyesine bağlı işçiler ve Cypfruvex’in 3’üncü ülkeden getirdiği emekçiler, bakanlığın uyguladığı çalışma yasağı saatlerine rağmen insanlık dışı şartlarda çalıştılıyor.

Güzelyurt Belediyesi’ni Çalışma Bakanlığının uyguladığı çalışma yasağı saatlerine uymaya çağırıyoruz.

“Güzelyurt esnafı yalnızlığa itilmiştir”

Esnafımızın yaşadığı aydınlatma, çöp ve çevre temizliği sorunları dayanılmaz bir noktaya gelmiştir.

Güzelyurt Belediyesi, reklam panolarını kendi propaganda aracı haline getirirken, ‘ben yaparım, olur’ zihniyeti ile hareket etmektedir.

Plansızlığın, ön görüsüzlüğün ve iş bilmezliğin bedelini ödeyen narenciye sektöründe ciddi bir kaos da Cypfruvex’te kendini göstermektedir.

“İşçiler tedirgindir”

Yandaşlık politikacı ve baskıcı yaklaşımlar üretimde huzur bırakmamıştır.

UBP-DP-YDP ortaklığının yanlışları, ülkesine ve şehrine tutunmaya çalışan Güzelyurt insanını isyan noktasına getirmiştir.

Güzelyurt’u unuttunuz, bu halk sizden hesap soracak, yeni dönemde yeriniz olmayacak Güzelyurt’umuza ve ülkemize sahip çıkacak, kentimizi terk etmeyeceğiz.

Yanlışların takipçisi olacak, güzel günler için kenetleneceğiz”











Başa dön tuşu