InstagramKıbrısManşetSiyaset

Arıklı değil Feyzioğlu açıklama yaptı; Arıklı’ya teşekkür etti



Kıbrıs‘ın kuzeyinde Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi olarak bulunan Metin Feyzioğlu, hükümetin ve Ulaştırma Bakanlığı‘nın uhdesinde olan bir iç mesele ile ilgili açıklama yaparak, Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu‘nun kalan kısmının kısa sürede bitirileceğini duyurdu, Bakan Erhan Arıklı‘ya “emeği geçtiği için” teşekkür etti

Feyzioğlu: Trafik rahatlayacak. Gönyeli Çemberi yoğun saatlerde kabus olmaktan çıkacak

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Feyzioğlu, Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’nun kalan kısmının kısa sürede bitirileceğini duyurdu.

Elçi Feyzioğlu, “Mağusa’dan gelip Girne’ye devam edecek araçlar, Lefkoşa’ya doğru gidip Gönyeli Çemberi’nden geçmek zorunda kalmayacak. Alsancak, Lefke ve Lapta’ya çok daha kolay ulaşılacak. Trafik rahatlayacak. Gönyeli Çemberi yoğun saatlerde kabus olmaktan çıkacak” dedi.

Arıklı’ya teşekkür

“Titiz bir çalışma ile kamulaştırma dosyaları tek tek tamamlandı” diyen Feyzioğlu, şöyle devam etti:

“Kamulaştırma bedelleri Türkiye tarafından ödendi. Yol ve kavşak ihalesi Karayolları Genel Müdürlüğü’müzce yapıldı. Disiplinli ve sonuç odaklı ekip çalışması ile bu aşamaya gelindi.

Başta Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz olmak üzere Başbakan Sayın Üstel’e, Ulaştırma Bakanı Sayın Arıklı’ya, Müsteşar Sayın Enver Öztürk’e, fedakar çalışma arkadaşlarım TC Lefkoşa Büyükelçiliği KEİ Ofisi Koordinatörü Erol Öz ve tüm ekibimize, Karayolları Koordinatörümüz Aykut Mutlu ve ekibine bu büyük hizmet için teşekkürü borç biliyorum. Hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler”











Başa dön tuşu