Adli OlaylarInstagramKıbrısManşetYaşam

“Hakkınızı helal edin, sizi çok seviyorum”


Ürdün asıllı KKTC vatandaşı ödüllü barmen Basil Hazineh‘in yaşam mücadelesini kaybetti, Hazineh’in Ürdün‘deki kardeşlerine ulaşılsa da ne eşine ne de Mağusa‘da eşinin büyük teyzesinin olduğu bilinen iki çocuğuna ise ulaşılamadı

“İntihar ettim, hakkınızı helal edin, sizi çok seviyorum”

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kardiyoloji Yoğun Bakım Servisi’nden iki gündür yaşam savaşı veren Ürdün asıllı KKTC vatandaşı ödüllü barmen Basil Hazineh hayatını kaybetti.

Özgür Gazete‘nin elde ettiği ve dün kamuoyuyla paylaştığı bilgilere göre; Girne Karaoğlanoğlu‘ndaki bir eğlence mekanında çalışan Hazineh, bir süredir zor günler geçiriyordu.

Psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Hazineh, önceki gün iş yerine ait lojmanda kaldığı sırada patronuna “İntihar ettim, hakkınızı helal edin, sizi çok seviyorum” mesajı gönderdi.

Bunun üzerine lojmana giden iş yeri sahibi, Hazineh’i baygın halde buldu, hemen ambulans ve polise haber verdi.

Birkaç kez kalbi durdu, durumu kritik

Bu süreçte birkaç kez kalbi durduğu ve yeniden hayata döndürüldüğü belirtilen Hazineh, durumunun ağır olması nedeniyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kardiyoloji yoğun bakımında tedavisi süren ve durumu kritik olan Hazineh’in, Ürdün’deki ailesine ise dün gece ulaşıldı ve aile adaya geldi.

Ancak Hazineh’in 2 çocuğu olduğu, çocuklarının annesinin de Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi‘nde yattığı belirtiliyor. Ancak ne çocuklarına ne de çocuklarının annesine ulaşıldı.

Özgür/Özel Haber

DİKKAT! Polis, durumu kritik olan Hazineh’in ailesini arıyor











Başa dön tuşu