InstagramKıbrısManşetSiyasetYaşam

Alas: Bu haber ülkede nasıl bir kölelik yaşandığını ortaya koydu


Özgür Gazete‘nin dün kamuoyuna duyurduğu ve gündeme bomba gibi düşen KÖLE KAMPI haberiyle ilgili açıklama yapan Halkın Partisi (HP) Genel Sekreteri Turgut Alas, ülkede nasıl bir kölelik düzeni olduğunun ortaya çıktığını ancak yetkililerden hiçbir açıklama gelmediğine işaret etti

Alas: Bu haber ülkede nasıl bir kölelik yaşandığını ortaya koydu

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Alas, Özgür Gazete’den Pınar Barut‘un yaptığı haberle ülkede nasıl bir kölelik ve emek sömürüsü yaşandığını apaçık ortaya çıktığını, bu saate kadar bırakın sorumluluk almayı çıkıp tek bir açıklama yapan yetkili olmadığını belirtti.

Alas, “İnsanlardan onları buraya getirmek için para aldılar. Onları insanlık ayıbı yaşam koşullarına mahkum ettiler.
Köle gibi çalıştırıp paralarını vermediler. Konuşanı dövdüler, korkuttular. Tüm bunlar başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın denetim ve sorumluluk alanında olan utanç verici olaylar” dedi.

“Biraz insanlık ve utanma duygunuz kaldıysa yapmanız gereken tek şey istifa etmek”

Bu olanların dünyanın başka bir ülkesinde olsa Cumhurbaşkanı’ndan tutun da tüm kabineye tüm vekillere kadar dizi dizi kınama mesajı yayınlayacaklarını kaydeden Alas, “Çıkıp yine özür dileyecekler, haberimiz yoktu diyecekler, gerekeni yapacağız diyecekler” dedi.

Alas, “Kimler? Buna sebep olanlar ve gözünü kapatanlar! Halbuki yapmaları gereken tek şey istifa etmek, eğer içlerinde biraz insanlık ve utanma duygusu kaldıysa” ifadelerini kullandı.

YILIN İNSANLIK SKANDALI | 21. yüzyılda köle kampı











Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu