InstagramKıbrısManşetSağlıkSiyaset

Harmancı: Süreç tamamlandığında koku problemi giderilecek, bu hat tamamen yenilenmiş olacak


Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Mehmet Akif Caddesi‘nde devam eden çalışmalarla ilgili paylaştığı fotoğraflarda, kötü koku kaynağı olan, septikleşmiş ve çevre için tehdit yaratan boruların durumunu gözler önüne serdi

Harmancı: Tüm süreç tamamlandığında koku problemi giderilecek

Sosyal medya hesabından fotoğraflar eşliğinde açıklama yapan Harmancı, Mehmet Akif Caddesi’nde yolda yaptıkları çalışmaların tamamlandığını ama sistemin bütünü için çalışmaya devam ettiklerini söyleyerek, fotoğrafların; Kumsal Park karşısındaki eski tren köprüsünden caddeye bağlanan esas bağlantı noktasından olduğunu belirtti.

Harmancı, “Bu borunun değişimi dün gerçekleşti, durumun ne kadar kritik olduğunu görmeniz açısından paylaşıyorum. Boru resmen septikleşmiş ve her türlü arıza ve çevre kirliliği için tehditkar bir noktadaydı. Tüm süreç tamamlandığında koku problemi giderilecek ve hayati öneme sahip bu hat tamamen yenilenmiş olacak. Geçici başarılar değil, kalıcı toplumsal kazanımlar için yatırım kanallarımızı maksimum düzeyde kullanmaya devam edeceğiz” dedi.











Başa dön tuşu