InstagramKıbrısManşetYaşam

Sermayenin medya hakimiyeti bir istifaya daha neden oldu!




Deneyimli TV programcısı Muazzez Gazihan, Ercan Havalimanı işletmecisi T&T‘nin sahibi Emrullah Turanlı‘nın ortak olduğu söylenen Genç TV‘den istifa ettiğini açıkladı

Gazihan: Genç TV’den istifa ettim

Sosyal medya hesabından açıklama yapan meslektaşımız Gazihan, uzun yıllardır yayıncılık hayatını sürdürdüğüdü GENÇ TV’den istifa ettiğini bir kez daha yinelemek istediğini söyleyerek, temiz, dürüst, etik kurallara bağlı ve mücadeleci bir çizgide sürdürdüğü görevinden, kanalın yeni yapılanması ve yeni yönetime dahil olan kişilerle fikir ayrılıkları yaşaması nedeniyle ayrıldığını duyurdu.

Gazihan, “Emeğe ve insana saygılı, toplumsal olaylara duyarlı gazetecilik yapan gazetecilere her zaman saygım vardır. Ama ne yazık ki bu çizgiden uzak olan kişilere de bu dönemde şahitlik etmiş oldum ve bu nedenlerden dolayı da büyük bir özveri ve itinayla sürdürdüğüm bu zor görevi bırakmak zorunda kaldım. Böylelikle bu süreci bu adreste tamamladık” dedi.

“Bu sizlere bir veda değildir”

Gazihan açıklamasını şöyle tamamladı;

Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana güvenen inanan izleyen tüm izleyicilerimle teşekkür etmek isterim.

Bu sizlere bir veda değildir, halkın sesini daha çok haykıracağım günler, daha aktif ve size daha yakın olacağım günlerin başlangıcıdır.

Çok yakında farklı mecralarda sizlerle olmak dileğiyle…”











Başa dön tuşu