Adli OlaylarInstagramKıbrısManşetYaşam

4 yaralı, biri ağır




Mutluyaka-Tuzla Anayolu üzerinde meydana gelen trafik çarpışmasında hayatını kaybeden kişinin kimliği belirlendi, bir yaralının da beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakımda olduğu bildirildi

63 yaşındaki Melahat Beykur hayatını kaybetti

Polis Basın Subaylığı, çarpışmayla ilgili son bilgileri paylaştı, hayatını kaybeden kişinin, 63 yaşındaki Melahat Baykur olduğu belirtilirken, araç sürücülerinden 63 yaşındaki Sadettin Baykur‘un ise beyin kanaması teşhisiyle ağır yaralı olarak yoğun bakımda tedavi gördüğü kaydedildi.

Çarpışmada ayrıca, diğer araç sürücüsü 66 yaşındaki Mustafa Kimyalar ile yolcular 62 yaşındaki Necla Ovalı, 64 yaşındaki Rahmi Ovalı da Mağusa Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamanın tamamı şöyle;

“16.10.2024 tarihinde, saat 18:00 sıralarında, Mutluyaka – Tuzla Anayolu üzerinde, doğu istikametinde seyreden Sadettin BAYKUR (E-63), yönetimindeki ZRJ 673 plakalı salon araç ile Enkomi Ören Yeri önlerine yaklaştığında mümkün mertebe yolun solunu muhafaza etmeyerek dikkatsizliği sonucu sağ şeride geçmesi ile, o esnada karşı istikametten viraj üzerinde süratini salim hadde indirmeyip dikkatsiz bir şekilde seyreden Mustafa KİMYALAR (E-66) yönetimindeki JG 204 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.

Kaza sonucu ZRJ 673 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Melahat BAYKUR (K-63) olay yerinde yaşamını yitirmiştir. Kaza sonucu ağır yaralanan ZRJ 673 plakalı araç sürücüsü Sadettin BAYKUR, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde beyin kanaması teşhisi ile Yoğun Bakım Servisinde müşahede altına alınırken, ZRJ 673 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Necla OVALI (K-62) ve Rahmi OVALI (E-64) ile JG 204 plakalı araç sürücüsü Mustafa KİMYALAR (E-66) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavileri halen devam etmektedir. Soruşturma devam etmektedir”

Trafiğe bir can daha!











Başa dön tuşu