KıbrısManşet

Gazeteci Reşat’ın haberindeki bu detay, ‘Bu kadar da olmaz’ dedirtti

Gazeteci Rasıh Reşat‘ın hazırladığı Rasıh Reşat’ın Haberi programında konuşan bir sağlık çalışanı, Kovid-19 pozitif çıkan bir otel müşterisinin, hastaneye kumar makinası istediğini söyledi

Reşat’ın sağlık çalışanlarını konu aldığı haberinin bir bölümünde konuşan, Pandemi Merkezi çalışanı, Karantina Servis Görevlisi Bülent Kurt‘un anlattıkları, bu kadarı da olmaz dedirtti.

Kurt: Hasta odasına kumar makinası istedi

Kurt’un anlattıklarına göre, 3 günlük karantinasız girişlerin olduğu dönemde, adaya kumar oynamak için gelen ve Kovid-19 pozitif çıkması sebebiyle tedavi altına alınan bir hasta, odasına kumar makinası istedi.

Kurt’un ifadeleri şu şekilde:

“Kovid-19 pozitif olan bazı insanlarımız cüzzamlı gibi görülüyor. ‘İşte bu Kovidli’ şeklinde parmakla gösteriliyorlar. Bu insanlarımız bunu haketmiyor.

Öte yandan, 2020 yılının Temmuz ayında uygulamaya giren, 3 günlük karantinasız girişlerle adaya kumar oynamaya gelen ve Kovid-19 pozitif çıktığı için tedavi altına alınan bir hastamız, bizden odasına kumar makinası getirmemizi istiyor. Adam diyor ki, ben bir bavul para ile geliyorum. Adaya kattığım değerin farkında mısınız?

Bu kadar farklı yüzyüze geldiğimiz hasta tipi var. Bazen ne ile mücadele ettiğimizi sorguladığımız oluyor”

Rasıh Reşat’ın haberi için TIKLAYIN











Başa dön tuşu