KıbrısManşet

KTTB: Ayakta durmamıza neden imkan sağlamıyorsunuz?

Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği (KTTTB) Turizm Komitesi, 2020 Mart ayından beri iş yapmayıp evine ekmek götüremeyen kişiler olduklarını ve hibe yardımı alarak ayakta durmalarına imkan tanınmasını istedi

Uğursöz: Sermayemiz gözümüzün önünde her gün erimektedir

KTTTB adına açıklama yapan Kazım Uğursöz‘ün açıklaması şu şekilde:

“Bizler Turizm taşımacıları olarak Mart 2020 tarihinden itibaren hiç iş yapmayıp evine ekmek götüremeyen kişileriz. Araçlarımız çürümeye terk edilmiş durumda sermayemiz gözümüzün önünde her gün erimektedir.

Turizm denince tabiki akla ilk önce hotellerimiz ve acentelerimiz gelmektedir, fakat biz turizm taşımacıları olarak gelen turistimizi havaalanında ilk karşılayan ülkemizin her köşesini gezdirirken en fazla zaman geçiren kişileriz.

Son zamanlarda ülkemize çok ciddi yatırımlar yaparak, bankalardan borçlanarak Avrupa ve Türkiye’den yeni otobüsler alarak turizme kazanım sağladık.”

“Sizin adaletiniz bu mu?”

“Şimdi hükümet edenlere soruyorum; Sizin adaletiniz bu mu?

Turizm taşımacıları da diğer turizme hizmet veren kurum ve işletmeler de olduğu gibi neredeyse hiç iş yapmayan bizlere Hükümet olarak hibe yardım yaparak ayakta durmamıza neden imkan sağlamıyorsunuz?

Biz turizm taşımacılarına eğer ki destek olmazsanız yarın yaklaşık olarak tahmini turizmin başlama zamanı 6 ay – 1 yıl sonrasında turist taşıyabilecek ne otobüs ne de bu işi yapabilecek işletmeci bulamayacaksınız.

Hükümet edenler umarım yapmış olduğumuz bu çağrımıza duyarlı olurlar ve sesimize kulak verip bizlere destek olurlar.”











Başa dön tuşu