KıbrısSürmanşet

Nicosia New Generation Lions Kulübü Derneği’nden anlamlı bağış

Nicosia New Generation Lions Kulübü Derneği, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkolojisi Servisi‘ne tıbbi cihaz olan Şarjlı Aspiratör bağışında bulundu

Pandemiden sonra aktiviteler gerçekleştirilecek

Lefkoşa Onkoloji Servisi’nin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gelecek aylarda yapılması planlanan aktiviteler hakkında ön hazırlık bilgisini teyit eden derneğin kurucu üyeleri, Başkan Ln. Anıl Meryem Altuğ Bilir ve Sayman Ln. Sabire Karaman, Onkoloji Servisi’nin ihtiyaçlarını karşılayacak aktiviteler için Nicosia New Generation Lions Kulübü Derneği’nin Covid-19 pandemisi kısıtlamaları sonrasında büyük bir fundraising aktivitesi gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.

Dernek, ihtisas alanı olan ‘Çocukluk Çağı Kanseri’ konusundaki aktivitelerini de Onkoloji Servisi ile birlikte gerçekleştiremeyi hedefliyor.

Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği’nin sponsorluğunda geçtiğimiz Haziran ayında kurulan dernek, ülkede bağımsız ve undistricted statüde hizmet veren Lions kulüpleri grubunda yer alıyor.

Nicosia New Generation Lions Kulübü Derneği

Kıbrıs’ın kuzeyinin ilk ve tek Çocukluk Çağı Kanseri ihtisas Kulübüolarak kurulan  Nicosia New Generation Lions Kulübü Derneği, 29 Haziran 2020 tarihinde kurulan ve Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından tescil edildi.

Dernek, 8 ay gibi kısa zamanda yaptığı faaliyetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.











Başa dön tuşu