KıbrısManşet

Kemal Saraçoğlu Vakfı: Farkındalığı paylaşın ki umut çoğalsın

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, yardım çağrısında bulunarak, “Farkında olun, duyarlı olun, bağış yapın ve bu farkındalığı paylaşın ki umut çoğalsın” vurgusu yaptı

Vakıf: Sizler olmasaydınız biz bunu yalnız başaramazdık!

Vakıf tarafından yapılan açıklamada, her zaman dürüstlük ve şeffaflıktan yana olunduğu belirtildi. “Her zaman siz bağışçılardan yardım ve destek isterken, neden yardım istediğimizi de şeffaf bir şekilde sizinle paylaşmayı seçtik” denilen açıklamada, kanser teşhisi konan çocuklar ve ailelerinin, yürüdüğü zorlu yolun vakfın her daim önceliği olduğu kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sizler olmasaydınız biz bunu yalnız başaramazdık! Yolun daha çok başındayız, maalesef pandeminin de etkisiyle yardım çağrıları artmakta ve yapacağınız en küçük bağış bile inanın ki çok değerli. O yüzden, lütfen siz farkında olun, duyarlı olun, bağış yapın ve bu farkındalığı paylaşın ki umut çoğalsın.

Bağış yöntemleri;

  • KSV yazıp, 4110’a SMS atabilirsiniz.(*Tek SMS bedeli 20TL’dir)
  •  Faturalı telefon hatlarınızdan, SMS aboneliği başlatabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ABONE KSV[dilediğiniz miktar] yazıp, 4271’e tek bir sefer SMS atmak. Aylık aboneliğiniz başlayacaktır.
    (Ör: ABONE KSV30 ➡️ 4271)
  •  www.kemalsaracoglu.org/onlinebagis/ sayfasından kolayca, dilediğiniz miktarda bağış yapabilirsiniz.
  • Vakfımızın banka hesap numaralarını kullanabilirsiniz. Hesap numaralarımız için www.kemalsaracoglu.org/bagis/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • Daha fazla bilgi için bizlere; +90 (392) 227 0616 – 17, +90 (542) 850 8700, + 90 (542) 880 8700 numaralı telefonlardan veya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz










Başa dön tuşu