KıbrısManşet

Özkıraç, Özçınar’ın şikayeti üzerine polise çağırıldı, dava okundu

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, borcundan dolayı belediyenin elektriğinin kesilmesi sebebiyle, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-sen) Başkanı Kubilay Özkıraç‘a dava açtı, Özkıraç poliste ifade veriyor

Özkıraç polise çağırıldı, ifade veriyor

Geçmiş dönemdeki borcundan dolayı elektriği kesilen Güzelyurt Belediyesi Başkanı Mahmut Özçınar Kıb-tek’te örgütlü sendika El-sen’in başkanı Kubilay Özkıraç’a dava açtı.

Özkıraç ifade vermek üzere, Güzelyurt Polis Müdürlüğü‘ne çağırıldı. Özkıraç’a yöneltilen suç ise ‘Görevi kötüye kullanmak’

Özkıraç: Ayrıcalıklı kesime müsade etmeyeceğiz

Konuyla ilgili Özgür Gazete‘ye konuşan Özkıraç, borcu olan elektrik sayaçlarının sahiplerini, Kıb-tek Yönetim Kurulu ile işbirliği halinde tahsilata yönlendirdiklerini ve ödemeyenlerin elektrik enerjisini kestiklerini söyledi.

Özkıraç, “Borcunu ödemeyenlerden tahsilat yapmaya devam edeceğiz. Bu kurum kimsenin malı değildir. Ayrıcalıklı kesime de hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Yoksul insanlar, asgari ücretle geçinen insanlar elektrik borcunu öderken, belediyeler ve devlet niye ödemeyecek? Bu kesimlerin hiçbir ayrıcalığı yoktur. İstedikleri kadar dava okusunlar, biz bu halk için doğrusunu yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Özgür Gazete/Özel Haber











Başa dön tuşu