KıbrısManşet

UBP Genel Sekreterliği seçimi 10 Nisan’da yapılacak

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Merkez Yönetim Kurulu bugün Parti Genel Başkanı, Başbakan Ersan Saner başkanlığında toplanarak gündemindeki konuları değerlendirdi

UBP Genel Sekreterliği seçimi 10 Nisan’da yapılacak

“MYK, yapılan değerlendirmeler sonucu UBP Genel Sekreterliği seçiminin 10 Nisan’da toplanacak Parti Meclisi’nde yapılmasını öneren Genel Başkan’a onay verirken Parti Olağan Kurultayı, ara seçim, yerel seçimler, milletvekilliği erken seçimi konularının yaşanması olası gelişmeler ışığında değerlendirilmesinin gelecek toplantıda yeniden gündeme alınmasını benimsedi.

Parti Genel Sekreterliği için aday olacakların seçim saatinden 48 saat öncesine kadar Parti Genel Başkanlığı’na başvurmaları gerektiği de MYK’da karara bağlandı.

MYK, bin 254 kişinin yeni üye olarak yazılmalarını onayladı

Genel Sekreterlik seçiminin kesin yer ve saati ile koronavirüs salgını gereği yapılacak düzenlemeler salon saptanması ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Partiye üyelik konusu da MYK tarafından ele alındı ve örgütler, ilçe başkanlıkları ile Genel Başkanlığa yapılan başvurular sonuçlandırıldı.

Buna göre, MYK, 1254 kişinin yeni üyeler olarak yazılmalarını ilgili üyelik komitesinin söz konusu kişilerin başvurularının yasa ve tüzüklere uygun olup olmadığına dair son kontrollerini yapması ve gelecek hafta içinde bunu tamamlaması kaydıyla onayladı.”











Başa dön tuşu