KıbrısManşet

YANDAŞ ATAMA KURULU: 24’lük Çaluda’dan, 67’lik Sonay’a

Vatandaş Bakanlar Kurulu toplantılarından derdine çare olacak çözüm kararlarını beklerken, toplantılarda anca yandaş atama kararları alınıyor

Bakanlar Kurulu değil, yandaş atama kurulu

UBP-DP-YDP Azınlık Hükümeti, her geçen gün yeni bir skandal karara imza atıyor, yapılan atamalarla bu kadarı da olmaz dedirtiyor.

Memleket yangın yeri, özel sektör batmış, çalışanlar ekonomik darboğaz altında ezilmişken, Azınlık Hükümeti son gaz yandaş atamalarına devam ediyor.

Vatandaşın derdiğine çare olması umuduyla her hafta toplanan Bakanlar Kurulu’nda, yapılan tek şey, hangi akraba ya da yandaşın nereye atanacağı konusu oluyor.

24’lük Çaluda’dan, 67’lik Sonay’a

Bu seferki atama talebi de, yine daha önce emekliliğine günler kala dünürünü Yerel Yönetimler Müdürlüğü’ne atayan İçişleri Bakanı Kutlu Evren‘den geldi.

Özgür Gazete‘nin edindiği bilgiye göre Evren, Tapu Dairesi eski Müdürü olan, 67 yaşındaki emekli Salih Sonay’ın, İskan Komitesi Başkanlığı‘na atanması için Bakanlar Kurulu’na öneri sundu.

Öneriyi değerlendiren Bakanlar Kurulu’nun ise Evren’in talebine sıcak baktığı öğrenildi.

Azınlık hükümeti, geçtiğimiz günlerde de Cumhuriyet Meclisi Başkanı Önder Sennaroğlu’nun Özel Kalem Müdürlüğü’ne Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Aytaç Çaluda’nın oğlu 24 yaşındaki Mustafa Çaluda’yı atamıştı. Çaluda’nın devlete maliyeti 19 bin TL.

Özgür Gazete/Özel Haber











Başa dön tuşu