KıbrısManşet

Polis memuru vatandaşın kimliğini cebinde unuttu, evine gitti

Bir vatandaş yolda bulduğu kimliği Girne Polis Müdürlüğü‘ne teslim etti, görevli polis kimliği cebine koydu, evine gitti. Kimliğini almaya giden vatandaşa da ‘Bugün git Cuma gel’ denildi

Zorluer: Bugün git Cuma gel dediler ama ben yurt dışına çıkacağım

Gazetemize ulaşan Melek Aysun Zorluer adlı bir vatandaş, geçtiğimiz günlerde kimliğini kaybettiğini ama sorumlu bir vatandaş tarafından bulunan kimliğinin Girne Polis Müdürlüğü’ne teslim edildiğini öğrendiğini söyledi.

Zorluer, “Kimliğimin polise bırakıldığını bir akrabamızın olaya denk gelmesi ile öğrendim. Ben de kimliğimi almaya gittim ama alamadım. Cuma günü için yurt dışına çıkmayı düşünüyordum” dedi.

“Polis cebinde götürmüş”

Hikayenin ilginç tarafı ise Zorluer’in kimliğini almak için polis merkezine gitmesiyle başlıyor.

Zorluer, ‘Kimliğin, kimliği teslim alan polisin cebinde kaldı, bugün git Cuma gel’ cevabını alınca haklı olarak duruma isyan ediyor.

Zorluer, “Kimliğimi alan polis Cuma günüe kadar izindeymiş. Ama benim yaptırmam gereken işlemler var ve kimliğime ihtiyacım var. Polisin kimliğimi cebinde unutmasını insani karşılasam da geri getirmek de onun görevi. Ama bunun yerine bana ‘Bugün git Cuma günü gel’ dediler” dedi.

Özgür Gazete/Özel Haber











Başa dön tuşu