KıbrısManşet

Bengihan: Kıbrıs Türk toplumu böyle kötü yönetilmeyi haketmiyor

Kıbrıs Türk Amme Memurları (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, Sağlık Bakanlığı önünde yaptığı basın açıklamasında, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar‘ın Türkiye‘de şehir şehir geziyor, kendi insanının çöpten ekmek toplayacak duruma geldiğini vurguladı

Bengihan: Kıbrıs Türk toplumuböylesine kötü yönetilmeyi haketmiyor

KTAMS bugün Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Radyoloji Servisi‘nde 08:00-13:00 saatleri arasında başlattığı grevin ardından, Sağlık Bakanlığı önünde de bir basın açıklaması yaptı.

KTAMS Başkanı Bengihan açıklamasında, Kıbrıs Türk toplumunun böylesine kötü yönetilmeyi haketmediğini vurguladı.

“Sağlık çalışanları 5 aydır ek mesai alamıyor”

Sağlık çalışanlarının 5 aydır ek mesailerini alamadığını hatırlatan Bengihan, aynı zamanda sağlık çalışanlarının hiç haketmedikleri saldırılara da uğradıklarını söyledi.

Bengihan, “Sağlık alanında personel eksikliği var. Bunun sebebi istihdam edilenlerin bazılarının işini yapması bazılarınınise görev yerine bile gelmiyor olmasıdır” dedi.

“Tatar Türkiye’de il il gezerken…”

Birçok bölgeden servislere gelen insanların mağdur edildiğine dikkat çeken Bengihan, Sağlık Bakanı’nın kafasına göre atama yaptığını belirtti.

Bengihan, “Bakan keyfi görevlendirmeler ve keyfi atamalar yapmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise Türkiye’de şehir şehir geziyor. Burada olanlar umurlarında değil. Bu halk bu yönetimi hak etmiyor” ifadelerini kullandı.

Haberleştiren: Özgür Gazete











Başa dön tuşu