KıbrısManşet

TDP Gençlik Örgütü: Tatar haddini aşan cümleler sarf etti

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Gençlik Örgütü, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar‘ın ifadelerine sert tepki göstererek; “Tatar haddini aşan cümleler sarf etti” dedi

“Tatar, birilerine yaranmak uğruna haddini aşan cümleler sarf etti”

TDP Gençlik Örgütü yaptığı açıklamada, Tatar’ın Türkiye medyasına verdiği demeçte sol kesimi düşmanlaştıran ve ötekileştiren kelimeler kullandığını ifade etti.

Tatar’ın, kendi toplumu için korkusuzca varoluş mücadelesi verenleri ihanet ile suçladığına değinilen açıklamada, “Birilerine yaranmak uğruna haddini aşan cümleler sarf ettiğine üzüntü ile şahit oluyoruz” ifadesine yer verildi.

“Korkaklıkları ile tarih sahnesinde anılacaklardır”

“Korkak ve biatçı bakış açıları ile vatana ve topluma ihanet edenlerin kendileri olduğu apaçık ortadadır” vurgusunun yapıldığı açıklamada, toplumun aklı ile dalga geçme küstahlığı gösterenlerin ağızlarından çıkanı kulaklarının duymasına engel olan korkaklıkları ile tarih sahnesinde anılacakları ifade edildi. 

“Kıbrıs Türk toplumunu ortak mücadeleye davet ediyoruz”

TDP Gençlik Örgütü açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:

“Gücünü ve meşruiyetini kendi toplumundan değil de deniz ötesinden alan Tatar’ı içinde bulunduğu akıl tutulmasından uyandıracak olan Kıbrıs Türk toplumunu ortak mücadeleye davet ediyoruz” 











Başa dön tuşu