KıbrısManşet

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nda korkutan çarpışma

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu‘nda çarpışma meydana geldi

Soruşturma devam ediyor

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre dün akşam saat 23:35 sıralarında Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu 6-7.nci kilometreleri arasında Mustafa Kemal Caddesi üzerinde 24 yaşındaki Erbil Aydınova nefesinde %135 miligram alkollü içki, aşırı sürat ve dikkatsizce sağ şeritten sol şerite geçmeye çalıştığı esnada 25 yaşındaki Maurice N.Karabarange‘nin  ZNK 286 plakalı aracına çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle KE 888 plakalı araç kontolsüz bir şekilde ilerlemeye devam ederek Zet Karting önlerinde yolun solunda bulunan kavşağın bordür taşlarına çarptı.

Tedavileri hastanede devam ediyor

Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz bir şekilde refüj üzerinde ileri doğru savrulan araç diğer refüje aracının önü ile çarpmış ve yine duramayarak refüj üzerinden uçarak 2 takla attı ve yolun sağında bulunan tarla içerisinde önü kuzey istikametine bakar bir şekilde tekerlekleri üzerinde durdu.

Kazada KE 888 plakalı araç sürücüsü Erbil Aydınova ve konu araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Gezici’nin tedavileri halen Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde sürüyor.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 











Başa dön tuşu