KıbrısManşet

HAKSEN, Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki personel eksikliğinin giderilmesi talebini iletti

Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAKSEN), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman’ı ziyaret ederek Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki personel eksikliğinin giderilmesi talebini iletti

HAKSEN, Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki personel eksikliğinin giderilmesi talebini iletti

Görüşmede ayrıca Çalışma Bakanlığı’na bağlı dairelerdeki teşkilat şemasındaki eksik kadroların doldurulması konusu ve engellilerin diğer sorunları da ele alındı.

Çalışma Bakanlığı’nda gerçekleştirilen görüşmeye, HAKSEN adına sendika başkanı Eren Büyükoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Gündüz katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede, Bakan Çağman’a Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki personel eksikliği ve yaşanan sıkıntılar iletildi.

Engelsiz yaşam evinin ne zaman taşınacağı konusu da ele alındı

Görüşmenin bir diğer gündemi ise Çalışma Bakanlığı’na bağlı dairelerdeki teşkilat şemasındaki eksik kadroların doldurulması konusu oldu.

Engelsiz yaşam evinin ne zaman taşınacağı konusu gibi konular da ele alınarak, engellilerin yaşadığı sorunların çözümü için hükümet ve ilgili kurumlar arasında diyaloğun önemine dikkat çekildi.

Engellilerin yaşadığı sorunların işbirliğiyle çözülebileceği konusunda fikir birliğine varılan görüşme sonrasında, gerekli adımların atılması adına olumlu bir sürece girilmiş oldu.











Başa dön tuşu