KıbrısManşet

Büyükyılmaz katıldığı canlı yayında sorulara tahammül edemedi!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu‘nun (Kıb-tek) Yeniden Doğuş Partisi‘nin (YDP) Yönetim Kurulu Başkanı Turan Büyükyılmaz, katıldığı programda adeta esti gürledi, hiçbir soruya cevap vermedi

Büyükyılmaz Doğandor’un hiçbir sorusuna cevap veremedi

Ada Tv‘de Haluk Doğandor‘un programına katılan Büyükyılmaz, programın başlangıcından itibaren sinirli halleri ile dikkat çekti.

Doğandor’un sorduğu her soruyu ‘algı yaratmaya çalışmak’ ve ‘taraflı’ olarak yorumlayan Büyükyılmaz, Doğandor’un hiçbir sorusuna da adeta cevap vermedi.

Büyükyılmaz: Ahım şahım bir duman yok ben baktım

Büyükyılmaz, Teknecik Elektrik Santrali‘nin bacasından günlerdir çıkan siyah dumanlardın sebebinin kalitesiz yakıt olup olmadığını soran Doğandor’a, “Çıkan dumanın yakıtla alakası yok” cevabını verdi.

Büyükyılmaz, “Termik santraller çalıştığı sürece, siyah duman çıkacaktır. Ahım şahım bir duman yok ben baktım.  Ben bu işin uzmanı değilim ama sizin anlattıklarınızın da ıspatı olması lazım. Yakıtla alakası yok bu dumanın” dedi.

“Bacadan çıkan dumanı Turan Büyükyılmaz’a yükleyemezsiniz”

Doğandor’a ‘Sen kulaktan dolma konuşuyorsun ve algı yaratmaya çalışıyorsun’ sözleriyle sesini yükselten Büyükyılmaz, akaryakıtın kalitesiz olmadığını savundu.

Büyükyılmaz, “1994 yılında kurulan bir santralin bacasından çıkan dumanı Turan Büyükyılmaz’a yükleyemezsiniz. Bu kurumun yatırım yapacak gücü yok diyorum anlamıyorsunuz. Beni geriyorsun. Ben de seni germeye başlarsam hoş olmayacak” diyerek adeta tehdit etti.

“Ben seni gelirken dinledim, televizyonda terör estiriyordun”

Büyükyılmaz, Doğandor’un hiçbir sorusuna cevap vermediği yayında son olarak şunları söyledi;

“Ben seni gelirken dinledim, televizyonda terör estiriyordun. Senin gerginliğiniz de bana yansıdı. Ben böyle biri değilim. Oturduğum andan itibaren, programı gerginleştirici gayretin oldu.

Haberleştiren: Özgür Gazete











Başa dön tuşu