KıbrısManşet

Federal Kıbrıs Hareketi: Federal çözüm yanlıları birlikte mücadele etmelidir

Federal Kıbrıs Hareketi, 4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı‘yı ofisinde ziyaret etti ve hareketin kuruluş ilkelerini, kuruluş manifestosu ile birlikte bugüne kadar yaptığı çalışmaları içeren dosyayı sundu

Federal Kıbrıs Hareketi: Federal çözüm yanlıları birlikte mücadele etmelidir

Federal Kıbrıs Hareketi Akıncı’ya ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında hareketin kuruluş ilkelerini, kuruluş manifestosu ile birlikte bugüne kadar yaptığı çalışmaları içeren dosya Akıncı’ya sunuldu.

Hareket yaptığı yazılı açıklamada, federal çözüm yanlılarının birlikte mücadele etmesi gerektiğini vurgulayarak, “Karşımızdaki gücün irademizi yok sayarak toplumumuzu tehlikeli bir yola sürüklemek istediği konusunda hemfikir olduk” ifadelerini kullandı.

Akıncı: Sizlere bu konuda büyük iş düşer

Akıncı’ya oluşması istenen güçlü bir cephe için aktif katılım çağrısı yaptıklarını belirten Federal Kıbrıs Hareketi, “Akıncı da bu tür mücadelenesin temelden başlamasıyla başarıya ulaşacağı ifade ederek ‘sizlere bu konuda büyük iş düşer’ görüşünü bildirdi” dedi.

Açıklamanın sonunda Akıncı’nın, federal çözüm yolunda dayanışmaya hazır olduğunu ve elinden gelen desteği vereceğini söylediği de vurgulandı.











Başa dön tuşu