KıbrısManşet

SANER YALAN SÖYLEMİŞ! Efendi: Bakanlar Kurulu halkı kandırıyor!

Girne‘de Güven Yapı‘ya kiralanan arazinin kiralama kararının iptal edildiğini söyleyen Başbakan Ersan Saner’in doğruyu söylemediği anlaşıldı

Efendi: Asıl kararı değil ‘kira bedelleri belirlensin’ kararını iptal ettiler

Girne’de Güven Yapı’ya kiralanan arazinin kiralama kararının iptali için mahkeme başvuran ve inşaatla ilgili ‘ara emri’ alan avukatlardan Emre Efendi, Başbakan Ersan Saner’in halkı kandırdığını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Efendi, “Bakanlar Kurulu halkı kandırıyor. Kiralama ile ilgili 2 karardan esas olanı değil, 2018 yılına ait olan ‘kira bedelleri belirlensin’ kararını iptal ettiler” dedi.

Açıklama şu şekilde;

“BAKANLAR KURULU HALKI KANDIRIYOR, HALKLA AKLIMIZLA DALGA GEÇİYOR.

Yeter hükümet olarak bu halkla dalga geçtiğiniz.
Bakanlar Kurulu gene ayın oyun yapıyor.

Eziç üzerindeki doğa katliamı meselesiyle ilgili 2 adet Bakanlar Kurulu Kararı vardı. Biri 2017 biri 2018 yılına ait. Esas kaynak Karar 2017 yılına ait karardır ve 2017 yılına ait ssas kararı iptal etmediler.

Sadece kira bedelleri belirlensin noktasındaki 2018 yılına ait kararı iptal ettiler.

Bunu yapmak için de ara emri alıp alamayacağımızı bekleyip görmek istediler. Ara emri alınca göz boyamak için esas kaynak kararı bırakıp diğerini iptal ettiler.

Bu işe her zaman yaptıkları gibi hile hurdayla, başka bir formülle devam etmeye çalışacakları belli. Davamız devam edecek.

Yazıklar olsun size az kalır”











Başa dön tuşu