KıbrısManşet

Baybars: Bu köhnemiş zihniyet asla halkı yenemeyecek

Halkın Partisi (HP) Milletvekili Ayşegül Baybars, Türkiyeli sanatçı Bülent Ersoy‘un ekibinin sahte PCR testleriyle ülkeye girişleriyle ilgili, kimsenin adaletten ve haktan daha büyük olmadığını vurguladı

Baybars: Yine o sihirli eller devreye girdi

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Baybars, sayısız krizle yüzleşenlerden en azından yaşadıklarından ders çıkarmasının beklendiğini belirtti.

Baybars açıklamasında, “Yine o sihirli eller devreye girdi, suç işledikleri ortaya çıkmış insanların ayağına özel hastaneler yollandı, özel testleri alındı ve konsere çıkmalarına özel izinler verildi” ifadelerini kullandı.

Baybars’ın açıklamasının tam metni şu şekilde: 

“Kurulduğu günden beri sayısız krizle yüzleşenlerden en azından yaşadıklarından ders çıkarması beklenir. Ancak yine öyle olmadı.

Yine o sihirli eller devreye girdi, suç işledikleri ortaya çıkmış insanların ayağına özel hastaneler yollandı, özel testleri alındı ve konsere çıkmalarına özel izinler verildi.

Bunlar sözde 200 kişi mağdur olmasın diye yapıldı.

Ama yapılanlarla ; koskoca bir devlet mağdur edildi. O devletin itibarı yerle bir edildi. Onların umuru olmadı. Yasalar yok sayıldı onların umuru olmadı.

Şimdi bir kez daha, devlet zan altında, siyaset zan altında, ülke zan altında, bakanlıklar zan altında, polis zan altında. Zerre umurlarında değil. Ama bizim umurumuzda.

Hiç kimse adaletten, eşitlikten, haktan ve halktan büyük değildir. Buna sebep olanlar bedelini ödeyecektir. Halk asla size yenilmeyecek. Bu köhnemiş zihniyet asla halkı yenemeyecek”











Başa dön tuşu