KıbrısKORONAVİRÜSManşet

Bengihan: Üstel kendini padişah gibi görüyor

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, Sağlık Bakanı Ünal Üstel‘in vurdumduymaz bir yönetim sergilediğini söyleyerek, “İnsaf da dinin yarısıdır” ifadelerini kullandı

Bengihan: Üstel kendini padişah gibi görüyor

KTAMS, Sağlık Bakanı Ünal Üstel‘in Nakil Kurulu’nu bir türlü toplamaması gerekçesiyle, bugün Bakanlık önünde protesto eylem gerçekleştirdi.

Eylemde konuşan KTAMS Başkanı Bengihan, Üstel’in kendisini padişah gibi görüp adaletsizce ve keyfi atamalar yapmaya devam ettiğini söyledi.

Bakan Üstel ile defalarca konuştuklarını belirten Bengihan, Üstel’i vurdumduymazlıkla suçladı.

Açıklama yok.

“İnsaf da dinin yarısıdır”

Bengihan, Üstel’in yaptığı açıklamaların adeta muhalefetteki bir vekil gibi göründüğünü söyleyerek, “İnsaf da dinin yarısıdır” dedi.

Nakil Kurulu’nun toplanmamasının arkasında, Sağlık Bakanı‘nın kendi tanıdıklarını hiçbir kritere bakmadan büyük bir adaletsizlikle göreve getirme gailesi olduğunu belirten Bengihan, Üstel’in yüzlerce insanın hakkının yenmesinden rahatsız olmadığını kaydetti.

Açıklama yok.

“Sağlık Bakanı, çalışma barışını bozdu”

“Üstel çalışma barışını bozarak bildiğini okumaya devam ediyor” diyen Bengihan, Bakan Üstel’e okuyup öğrenmesi için nakil tüzüğü ve bir de kavuk getirdiklerini söyledi.
Bengihan, “Okusun ve yaptığı haksızlıkları adaletsizlikleri bir bir öğrensin” dedi.
Özgür Gazete/Mustafa Baflı










Başa dön tuşu