KıbrısManşetYaşam

Borak isyan etti: Bırakın atama yapmayı, kurultay derdine düşmeyi!

Dipkarpaz Çevre, Doğa Koruma ve Sosyal Aktivite Derneği Başkanı Fırat Borak, çevre ve doğa ile iglili yasal yetkinin Çevre Koruma Dairesi ve Kaymakamlık‘ta olduğu bölgenin çöpe boğulduğunu ve bu yükün sadece 16 kişiye yıkıldığını söyledi

Borak: Dipkarpaz çöpe boğuluyor

Sosyal medya hesabından, fotoğraflar eşlinde açıklama yapan Borak, Dipkarpaz’ın çöpe boğulduğunu ve bunu gören ve duyanın olmadığını söyledi.

Yasal yetkinin Çevre Koruma Dairesi ve Kaymakamlık’ta olduğunu vurgulayan Borak, buna rağmen bütün yükün bölgede çalışan 16 personele yıkıldığını, bunun adaletli olmadığını ve kimsenin buna yetişemeyeceğini belirtti.

“Başka Karpaz yok! Sahip çıkın”

Bu durumun üstesinden gelecek araç, makina ve teçhizatın da olmadığına dikkat çeken Borak, duruma gören ya da duyanın olmadığından yakındı.

Borak, “Belediye kendi imkanlarıyla, tek bir çöp arabası ile mücadele ediyor. Belirli alanlara büyük çöp bidonları koymadan, yerel yönetime destek vermeden, bu iş çözülmez. Yeter! Bırakın atama yapmayı, kurultay derdine düşmeyi. Başka Karpaz yok! Sahip çıkın” diyerek isyan etti











Başa dön tuşu