KıbrısManşet

Özersay: 30 yıldan fazladır hükümette olduğunu Ersan beye anımsatmak lazım

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Başbakan Ersan Saner‘in İskenderun ziyaretinde sarf ettiği sözleri tiye aldı

Özersay: 30 yıldan fazladır hükümette olduğunu Ersan beye anımsatmak lazım

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özersay, Başbakan Ersan Saner’in İskenderun ziyaretinde kullandığı, “Kuzey Kıbrıs neden bir Dubai, neden bir Singapur olmasın!” sözlerini hatırlattı.

Özersay, “Vallahi eğer bu bir soruysa partisinin 30 yıldan uzun süre hükümette yer aldığını Ersan beye anımsatmak lazım herhalde” dedi.

“Türkiye’de gezip dolaşıp açıklamalar yapmayı bir kenara bırakın da herkes usandı artık”

Başbaan Saner’in aynı ziyarette, bir de ‘KKTC’yi serbest bölge yapacağını’ söylediğinden bahseden Özersay, bununla ilgili de yine ortada bir içerik olmadığından dem vurdu.

Özersay Başbakan Saner’e şu sözlerle hatırlatma yaptı;

Mesela bu konuda da tam 12 yıl önce yine kendi partisi Kıbrıs Türk kamuoyuna şu mesajı vermiş, bunu da Ersan beye anımsatmak lazım herhalde: “Yeni bir vizyon olarak, serbest bölge projesini hazırladık”

Ne zaman? 2009’da!

Artık bu içi boş, popülist söylemleri ve ha bire Türkiye’de gezip dolaşıp açıklamalar yapmayı bir kenara bırakın da herkes usandı artık. Siz de gayet iyi biliyorsunuz ki bir dönemin sonuna geldik











Başa dön tuşu