KıbrısManşet

Denktaş: Birileri kurultay ve seçim derdiyle gün geçirmeye devam etsin. Biz gerekeni yaparız

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın oğlu, Demokrat Parti (DP) Milletvekili Serdar Denktaş, Denktaş Anıtı Çevre Düzenlemesi İnisiyatifi adına yaptığı açıklamada, babasının 10. ölüm yıl dönümünde çevre düzenlemesi yılan hikayesine dönen anıt mezarla ilgili kolları sıvayacağını açıkladı

Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın ailesinden anıt mezar tepkisi - Kıbrıs  Gazetesi - Kıbrıs Haber, KKTC Son Dakika ve Gündem Haberleri

“Anıt mezarın düzenlenmesi seçim yasaklarına takılacak”

Denktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, LTB’nin iktidar partilerinden birine ait olmadığını bu nedenle yaklaşan seçim nedeniyle Anıt mezar düzenlemesinin yasaklara takılacağını belirterek, “5 Ekim Salı günü vefasızlardan herhangi bir adım beklemeksizin biz o bölgenin temizlenmesi, ağaçlandırılması ve düzenlenmesi için çalışmaya başlıyoruz” dedi.

“Vefasızlardan herhangi bir adım beklemiyoruz”

Denktaş’ın paylaşımının tamamı şöyle:

Kurucu Cumhurbaşkanımızın ebediyete intikalinin 10. Yılına girerken o bölgenin atıl bırakılmasına yönelik tepkimizi bir süre önce ortaya koymuştum…

Maalesef yaklaşan yerel seçimler nedeniyle, LTB iktidar partilerinden birine ait olmadığı için, konu tam anlamı ile seçim malzemesi meselesine dönüştürülmüş ve anladığımız kadarı ile seçim yasaklarının başlamasına kadar konu ertelenecektir.

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın ailesinden 'anıt mezar' tepkisi - Son  Dakika Dünya

5 Ekim Salı günü, sabah saat 10.00dan itibaren, vefasızlardan herhangi bir adım beklemeksizin biz o bölgenin temizlenmesi , ağaçlandırılması ve düzenlenmesi için çalışmaya başlıyoruz.

Başta LTB olmak üzere tüm belediyelerimizden ve halkımızdan katkı bekliyoruz…

Bu aşamada fidan, tohum, gübre, ve kol gücü en önemli ihtiyaçtır..

Denktaş'ın ailesinden 'anıt mezar' tepkisi - Haber KıbrısVefalı insanımızın çapasıyla küreğiyle , kimisinin bilgisi ve el becerisiyle orayı kısa sürede bugünkünden daha iyi bir noktaya ulaştırabileceğimizden eminim.

Tüm hayatını halkına adamış liderimize vefasızlık yapanlara inat Cumhuriyet Parkı ve Cumhuriyetin Kurucu Denktaş’ın istirahat alanı yeşil ve yaşayan bir çevreye kavuşturulacaktır.

Varsın birileri kurultay ve seçim derdiyle gün geçirmeye devam etsin. BİZ ORDAYIZ











Başa dön tuşu