KıbrısManşet

Özdenefe: Halkın meclisini entrika sahnesine çevirdiğiniz yeter artık

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Fazilet Özdenefe, Yürütme’nin en üstünde yer işgal edenlerin bu topluma karşı olan sorumluluklarını yerine getirmekten sürekli olarak kaçmasının kabul edilebilir olmadığını vurguladı

Özdenefe: Farkında olmasanız da oyun bitti, perde kapandı

Sosyal medya hesabından 3 maddelik bir açıklama yapan Özdenefe ilk olarak, Başbakan’ın dün hükümetin istifasını vermesi üzerine Cumhurbaşkan’ın bu istifayı meclise iletmesi ve yasal süreci başlatması gerektiğini belirtti ve an itibarı ile bu bildirimin Meclis’e ulaşmadığını vurguladı.

Hükümetin istifasını veren ve erken seçim çağrısı yapan Başbakan’ın bugün meclise gelerek süreçle ilgili niyetini ortaya koyması ve erken seçimle ilgili gerekli adımları atması gerektiğini belirten Özdenefe, Meclis’e gelen gidenin olmadığını söyledi.

Özdenefe, “Yürütmenin en üstünde yer işgal edenlerin bu topluma karşı olan sorumluluklarını yerine getirmekten sürekli olarak kaçması kabul edilebilir değildir. Halk bunun hesabını sandıkta soracaktır. Halkın meclisini entrika sahnesine çevirdiğiniz yeter artık; farkında olmasanız da oyun bitti, perde kapandı!” dedi.

 











Başa dön tuşu