KıbrısManşet

Özkıraç: Attığımız her imzanın arkadasındayız

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-sen) Başkanı Kubilay Özkıraç, sendikayı bölüp parçalamak için 3-5 kurum çalışanının aldıkları talimatlar doğrultusunda ve makam ve koltuk sevdaları yüzünden yaptıkları tüm yayınları kınadığını söyledi

Özkıraç: Attığımız her imzanın arkadasındayız

Özgür Gazete‘ye konuşan Özkıraç, sendikayı bölüp parçalamak için 3-5 kurum çalışanının aldıkları talimatlar doğrultusunda ve makam ve koltuk sevdaları yüzünden yapmış oldukları tüm yayınları kınadığını söyledi.

Özkıraç, “Attığımız her imzanın arkadasında olduğumuzu tüm kurum çalışanlarına ve kamuoyuna duyuruyoruz. Israrla Olağanüstü Genel Kurul isteyen El-sen İnisiyatifi’nin içindeki 3-5 kişinin koltuk sevdası yüzünden bu haberler yapılıyor. İlerleyen günlerde bu 3-5 kişinin isimlerini de paylaşacağız” dedi.

“Ataksoy’un oğlunun kurumda istihdam edileceği haberleri külliyen yalandır”

Özkıraç, koltuk sevdası olduğunu söylediği El-sen İnisiyatifi’nden kişilerin birinin Çağrı Merkezi Şube Amirliği’ne, birinin Tüketici İşleri Şube Amirliği’ne, bir diğerinin Personel Şube Amirliği’ne, birinin de Teknik Şeflik için talip olduğunu söyledi.

Özkıraç, “El-sen yönetimi açıklayacaktır. Herkes işine baksın. Haftaya Salı günü isimleri paylaşacağız. Toplu İş Sözleşmesi ve taleplerimizin yazılacağı bugünlerde bu arkadaşların tek derdi terfi ve makam. Şiddetle reddediyoruz. Kıb-tek Yönetim Kurulu Asbaşkanı Ahmet Ataksoy’un oğlunun da kurumda istihdam edileceği haberleri külliyen yalandır” ifadelerini kullandı.

Özgür Gazete/Özel Haber











Başa dön tuşu