KıbrısSağlıkSürmanşet

KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nden ‘meme kanserine’ dikkat çekme etkinliği

KKTC Fenerbahçeliler Derneği ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliği ile Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde dernek lokalinde Meme Kanserine dikkat çekmek adına etkinlik düzenlendi

Kocaismail: Her birinizi kanser hastası ve farkında olmalarını sağladığınız sağlıklı bireyler adına kutlarım

Gecede Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin Meme Kanserine farkındalık yaratmak adına tasarımını yaptığı pembe renk t-shirtler ve maskelerin satışı yapıldı.

Dernek Başkanı Raziye Kocaismail gecede yaptığı konuşmada, “Bu ülkede sorumluluklarını bilen her alanda ülke adına çaba harcayan güzel yürekli insanlar gurubu; her birinizi kanser hastası ve farkında olmalarını sağladığınız sağlıklı bireyler adına kutlarım. Bu hayatta yüzünüzün hep güzelliklerden yana gülmesini ve sağlığınızın ise bereket içinde geçmesini dilerim” dedi.

Özdamar: Farkında olarak yaşamımızı sürdürmemiz gerekiyor

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ise hemen hemen her eve giren bu illet ile mücadelede erken teşhis yanında dayanışmanında önemli olduğunu vurguladı.

Özdamar, “Kanser Hastaları Derneğini’nde bu mücadelede büyük misyon üstlendi, bizlere düşen görev ise bu mücadelede onlara omuz vermek. Bir gün bizlerin de bu hastalığa yakalanabileceğimizin farkında olarak yaşamımızı sürdürmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Raziye Kocaismail KKTC Fenerbahçeliler Derneği başkan ve yöneticilerine duyarlılıklarından ötürü plaket ve teşekkür belgesi taktim etti.











Başa dön tuşu