KıbrısManşet

Topaloğlu: Öğrenciler bizi biz öğrencileri çok özlemişiz

Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) Yönetim Kurulu başkanı Fuat Topaloğlu okulların yeniden açılması ile birlikte Sağlık Üst Kurulunun koyduğu kurallar çerçevesinde Dipkarpaz’dan Yeşilırmak’a kadar ülkenin her noktasında 800 araçlık filosu ile öğrenci taşımacılığına başladıklarını söyledi.

Kar-İş’ten yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

Ülkemizin en büyük toplu taşımacılık örgütü olan KAR-İŞ 10 Marttan bu yana ara verilen eğitim ve öğretim sezonunun bugün tüm ülkede açılması ile birlikte tekrar yeniden öğrenci taşımacılığına başladı. Yaklaşık 800 araçlık filosu ile Dipkarpaz’dan Yeşilırmak’a kadar ülkenin tümünde KAR-İŞ üyeleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Sağlık Üst Kurulunun aldığı kararlar ve kurallar çerçevesinde sağlık kurallarını gözeterek öğrenci taşımacılığına bugünden itibaren güvenli bir şekilde başladı.

Tüm şoförlerimizin ve araçlarımızda bulunan yardımcılarımızın PCR testleri ve diğer kontrolleri yapılmıştır. Huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir taşımacılık için dün olduğu gibi bugünde KAR-İŞ  yoluna devam etmektedir.











Başa dön tuşu