KıbrısManşet

Saner vazgeçmiyor: Siyasi hayatımı sonlandırmadım, siyasetten çekilmedim

Başbakan Ersan Saner, siyasi hayatını sonlandırmadığını ve Ulusal Birlik Partisi‘nde (UBP) yeniden görev alacağına inandığını söyledi

Saner: Ben siyasi hayatımı sonlandırmadım, siyasetten çekilmedim

Saner konuşmasının başında ‘Kurultayda yarışan 3 arkadaşıma ve delegelere de teşekkür ederim’ dedikten kısa süre sonra çark ederek, ‘1 kişi hariç’ dedi.

Saner, “O kişi de kim olduğunu biliyor. Ben siyasi hayatımı sonlandırmadım, siyasetten çekilmedim. Hala Başbakanlık görevindeyim ve milletvekiliyim. Bu zamana kadar aldığım her görevde de başarılı oldum” dedi.

“UBP’de de daha çok görevim olacağı inancındayım”

Yarıştan çekilmesinin sebebiyle ilgili her defasında farklı açıklamalar yapan Saner, bu kez de hukuki mücadelesini devam ettirmek için yarıştan çekildiğini söyledi.

Saner, “UBP’de de daha çok görevim olacağı inancındayım. Ta ki elden ayaktan kesilene kadar UBP için çalışacağım. UBP’de yaşanılan bu süreci bundan sonraki kuşaklar göz önünde bulundurmalıdır” ifadelerini kullandı.

“Başbakanlık konusunda kimin vekalet edeceğiyle ilgili yazımı da Cumhurbaşkanı’na gönderdim”

Saner, video skandalı konusunda da dün ne dediyse bugün de aynı şeyi söylediğini belirterek, UBP’yi de bir futbol takımına benzetti.

Saner, “UBP antrenmanlarda kıran kırana yarışır.  Ancak dışarda rakipleriyle karşılaşınca da gereğini yapar. Başbakanlık konusunda kimin vekalet edeceğiyle ilgili yazımı da Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a gönderdim. Cevap gelir gelmez görevlendirme yapılacak” dedi.











Başa dön tuşu