KıbrısManşet

Arıklı: Sn. Sucuoğlu, sizinle yıldızlarımızın barışmadığı bir gerçek

Devrik Azınlık Hükümeti‘nin Başbakan Yardımcısı Erhan Arıklı, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanlığına seçilen Faiz Sucuoğlu‘nun kuracağı hükümette yer almayacaklarını yineledi ancak dışardan destek vereceklerini söyledi

Arıklı: Sizinle yıldızlarımızın barışmadığı bir gerçek

Sosyal medya hesabından ‘Sayın Sucuoğlu’ başlığıyla açıklama yapan Arıklı, Sucuoğlu’nu ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi.

Arıklı, “Sizinle yıldızlarımızın barışmadığı bir gerçek. Ama ülkeye birlikte hizmet etmek için birbirimizi sevmemizin gerekmediği de bir gerçek. Kurultayımıza müdahale etmeniz dolayısı ile size kırgınlığımızın devam ettiği ise bir başka gerçek” dedi.

“Hükümetinizde yer almayız ancak dışarıdan destek veririz”

Arılklı Cumhurbaşkanlığı makamında bulunan Ersin Tatar‘ın bugün Sucuoğlu’na hükümet kurma görevi vereceğini hatırlatarak, Sucuoğlu’nun kuracağı hükümette yer almayacaklarını peşinen söylediklerini belirtti.

Arıklı, “Ama temaslarınız sonucu bir hükümet kurma aşamasına gelebilirseniz, size dışardan destek vereceğimizi de biliniz. Bu sıkıntı sadece bu döneme yöneliktir. Önümüzdeki dönem yapılacak seçimlerden sonra ortaya çıkacak tablo, parti yetkili kurullarımız tarafından yeniden değerlendirilecektir. Tekrar Genel Başkanlığınızı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu