KıbrısManşet

“Barış için genç girişimciler dünyayı değiştiriyor”

UNFICYP, uluslararası ve yerel dernekleri gençlerin farklı koşullardaki girişimcilik ve inovasyon deneyimlerini tartışabilmek için bir araya getiriyor

Açıklama;

İsrail, Filistin, Somali ve Kıbrıs’taki farklı girişimcilik ve inovasyon deneyimlerini merak ediyor, yeni insanlarla tanışmak ve tartışmak istiyorsanız 4 Kasım Perşembe günü saat 19:00’da Zoom veya Facebook aracılığı ile bize katılabilirsiniz.

Gençlerin karşı karşıya kaldığı zorlukları, bu zorlukların nasıl aşılabileceğini ve toplumlararası bağlantıların nasıl kurulacağını tartışabilmek için UNFICYP, Kıbrıs Sosyal Girişimcilik Merkezi, JCI Larnaka, GIGEM, CyprusINNO, Israil-Filistin merkezli Tech2Peace ve Somali’de faaliyet gösteren IRiseHub dernekleriyle güçlerini birleştiriyor.

Bu tartışmanın bir parçası olmak için bize katılın!

Etkinlik interaktif katılım için ZOOM üzerinden yapılacaktır. Sadece dinleyici olarak katılmak içinse Facebook etkinlik sayfası veya UNFICYP’in sosyal medya hesabı üzerinden etkinliği takip edebilirsiniz. Kıbrıslı konuşmacılar etkinliğe, ara bölgedeki Ledra Palas Hotel’in yanında yer alan CyprusInno’nun yeri “the Base”ten canlı olarak katılacaklardır.

Etkinliğe buradan kayıt olabilir: https://forms.gle/31NeURLgL3kr3h4W8

ve canlı olarak buradan katılabilirsiniz: https://bit.ly/3pJxB4O

Ayrıca etkinliği canlı olarak buradan da izleyebilirsiniz: https://www.facebook.com/events/200734672202579











Başa dön tuşu