KıbrısManşet

Nisa’nın babası Emre Hacı’dan açıklama geldi

Girne‘deki evinde yaşadığı talihsiz kaza sonrası yaklaşık 3 haftadır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 13 yaşındaki Nisa Hacı‘nın babası Emre Hacı, kızının durumuyla ilgili bilgi verdi

Hacı: Kızımızın durumu hala kritik, dualarınızı esirgemeyin

Sosyal medya hesabından açıklama yapan baba Hacı, Nisa’nın geçirmiş olduğu talihsiz kaza sonrası hastaneye gelerek, telefonla arayarak ve mesaj göndererek acılarını paylaşan, kızları için dualarını esirgemeyen tüm aileye arkadaşlarına ve sevenlerine teşekkür etti.

Baba Hacı şunları kaydetti;

“Kızımızın halen sağlık durumunun kritik olması nedeniyle içinde bulunduğumuz bu pandemi döneminde doktorlarımız ziyaretçi kabul etmemizi uygun görmemektedir.

Mümkün olduğunca kızımızın yanında olabilmemiz ve bu hassas dönemi dış risklerden uzak geçirebilmemiz için doktorlarımızın tavsiyelerine hassasiyetle uymak durumunda olduğumuzu belirtir, anlayışınız ve bu zorlu süreçte yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

Lütfen dualarınızı esirgemeyiniz”

Neler olmuştu?

Yaklaşık 3 hafta önce, Girne‘deki 13 yaşındaki Nisa Hacı, evinde salıncakta sallandığı sırada, salıncak ipinin boynuna dolanması sonucu ağır yaralanmıştı.

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı baba Emre Hacı‘nın kızının durumunu farketmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri, Nisa’nın duran kalbini tekrar çalıştırmayı başarmıştı.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde 2 gün geçiren Nisa daha sonra Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil’in girişimleriyle güneyde Makarios hastanesine kaldırılmıştı.

Nisa’nın tedavisine burada devam ediliyor.











Başa dön tuşu