KıbrısManşet

Özyiğit: Düzeni değiştirmek için yolda olan parti TDP’dir

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkedeki dibe vurmuş düzeni kuranın Ulusal Birlik Partisi (UBP), I. Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ikilisi, devam ettirenin ise Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) olduğunu söyledi

Özyiğit: Halk 23 Ocak’ta bunun hesabını ilgililerden soracak

Kıbrıs Postası TV‘de Gökhan Altıner‘in sorularını yanıtlayan Özyiğit, vergi adaleti, ekonomik çöküntü ve her gün yenisi gelen zamlar konusunda görüşlerini söyledi.

Özyiğit, “Boşuna nutuk atmasın kimse, benim genç nüfusum şimdiden güneyde iş aramaya başladı. Halk bu yaşananlara rağmen yine gider de bu partilere destek verirse ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama ben halka inanıyorumki, 23 Ocak’ta bunun hesabını ilgililerden soracak” dedi.

“Düzeni kuran UBP-Denktaş, yaşatan CTP”

Özyiğit, genel olarak tüm partilere getirdiği eleştiriler sonrası Altıner’in, “CTP sol partidir ama sol gibi davranmıyor mu demek istiyorsunuz?” sorusuna da şöyle de cevap verdi;

“Bu ülkedeki bu dibe vurmuş yağma, vurgun, talan düzenini, UBP-Denktaş ikilisid, yaşatan da CTP’dir.Düzeni değiştirmek için yolda olan parti ise TDP’dir”











Başa dön tuşu