KıbrısSürmanşet

İŞAD Altın Caretta Ödülleri sahiplerini buldu

Saygın Medya ve Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD) işbirliğiyle düzenlenen Altın Caretta Ödülleri sahiplerini buldu

Capital Group’a ‘Uluslararası Hizmet ve Başarı Ödülü’

Girne Les Ambassadeurs Otel’de gerçekleştirilen ödül gecesinde farklı alanlarda önemli başarılara imza atmış kişiler ödül aldı.

Gecede ‘Uluslararası Hizmet ve Başarı Ödülü‘ne de, Kıbrıs sınırlarını aştığı belirtilen başarısından dolayı Capital Group iştiraki olan Trust Capital Reinsurance layık görüldü.

Arhun: Tecrübe ve kararlılığımızla ülke için değer yaratmaya devam edeceğiz

Ödülünü İŞAD Başkanı Enver Mamülcü‘den alan Capital Group Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Tekin Arhun, KKTC ve TC’den kendi alanında ciddi başarılara imza atmış çok değerli insanları bir araya getiren Altın Caretta Ödül Töreni’nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kuzey Kıbrıs’a farklı bir önem ve değer katan Altın Caretta Ödül Töreni’nin ana sponsoru olan Les Ambassedeurs Otele, organizasyonun gerçekleşmesinde İŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü ve Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt şahsında emek veren herkese teşekkürlerini sunan Arhun ödülünü, tüm Capital Group çalışanları adına aldığını belirtti.

Arhun, Capital Group ailesinin tüm bireylerinin ülkeye katma değer yaratmayı görev olarak benimsediğini ifade ederek, tüm tecrübe ve kararlılıklarıyla ülke için değer yaratmaya devam edeceklerini kaydetti.











Başa dön tuşu