KıbrısManşet

Akacan olayının zanlıları mahkemeye çıkarıldı

İş insanı Bulut Akacan‘ın babası Mehmet Akacan’ın Girne‘deki evlerinin önünde 4 el ateş ederek yaralayan zanlılar K.S ve M.B bugün mahkemeye çıkarılarak tutuksuz yargılanmalarına karar verildi

Akacan olayının zanlıları mahkemeye çıkarıldı

İş insanı Bulut Akacan’ın babası Mehmet Akacan’ı yaralayan silahlı saldırgan K.S ve suç ortakları olduğu tespit edilerek tutuklanan zanlı M.B teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Girne Adli Şube’de görevli müfettiş muavini Üzeyir Koçer, zanlı K.S’nin  “Ağır Yaralama, Kanunsuz Ateşli Silah Patlayıcı Madde kullanma, Taşıma, Tasarruf, Meskun Mahalde Ateş Açma ve Mülke Tecavüz” meselesi ile ilgili olarak tutuklandığını söyledi.

Müfettiş muavini Üzeyir Koçer, M.B’nin e suçu örten suçundan tutuklandıklarını ve aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun zanlı M.B’nin davasında hazır olması maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, 50 bin TL nakit teminat yatırması, 500 Bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 100’er Bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.











Başa dön tuşu