KıbrısManşet

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi ve Kıbrıs’taki BM Barış Gücü (UNFICYP) Misyon Şefi Colin Stewart, “Kadınlar Yürüyüşü ve Sohbeti”nde adanın her iki tarafından kadınlarla bir araya gelecek

Kuzeyden KTÜK güneyden DCVAR katılıyor

Kıbrıslı Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (KTÜKD) ile Kıbrıs’ın güneyinde faaliyet gösteren Görsel Sanatlar ve Araştırma Merkezi (CVAR), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 12 Mart Cumartesi günü, adada iki toplumdan kadınları bir araya getiren “Kadınlar Yürüyüşü ve Sohbeti” (Women’s Walk and Talk) etkinliği düzenliyor.

Etkinlik, saat 10.30’da Lefkoşa’da Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) interaktif tartışma ile başlayacak. Özel Temsilci ve UNFICYP Şefi Stewart tartışma etkinliğine konuk konuşmacı olarak katılacak.

Saat 12.00’de Lefkoşa’da rehber eşliğinde tur ile devam edecek etkinlik, Rüstem Kitabevi’nde verilecek öğle yemeği ile tamamlanacak.

Katılmak isteyenler için iletişim;

Etkinliğe katılmak isteyenlerin [email protected] adresine e-mail göndererek kayıt yaptırması gerekiyor. İngilizce olarak yapılacak etkinlikte istenilmesi halinde ardıl çeviri yapılacak.

Etkinlik, Koronavirüs önlemleri kapsamındaki uygulamalara uygun bir şekilde yapılacak











Başa dön tuşu