KıbrısManşet

Zurnacılar: 6 bin kişi üzerinden katkı alıp 20 bin kişiye hizmet veriyoruz

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, UBP-DP-YDP Hükümeti‘nin ‘reform’ adı altında hazırladığı “Belediyelerin Birleştirilmesi Yasa Tasarısı“nın, ülkenin en iyi belediyelerini kapatmaya yönelik olduğunu söyleyerek, “Bu tam tersi bir şey değil mi?” diye sordu

Zurnacılar: 6 bin kişi üzerinden katkı alıp 20 bin kişiye hizmet veriyoruz

Cumhuriyetçi Türk Partisi‘nin düzenlediği, “Anayasa’yı Deldirmeyiz, Kaosa İzin Vermeyiz” eyleminde Meclis önünde gelen Başkanlardan olan Zurnacılar, hükümetin yapmaya çalıştığını anlamanın mümkün olmadığını, bugün eylemde olan belediyelerin bu ülkenin en iyi belediyelerinden olduğunu ancak aynı zamanda ‘reform’ adı altında kapatılmak istenilen belediyeler olduğunu vurgularak, “Bu tam tersi bir şey değil mi?” diye sordu.

Zurnacılar, “Bu belediyeleri nasıl kurtarmalıyız diyeceklerine, nasıl kapatacağız diye uğraşıyorlar. Bugün bizim eylemde değil yerelde hizmet vermemiz gerekiyordu. Halkımızla iç içe hizmet vermemiz gerekiyordu. Ülkede bir merkezi hükümet bir de yerel yönetim vardır, yönetim iki ayaklıdır. Hükümet bu ayağın birini kesiyor. Bizim belediyemiz 6 bin kişi üzerinden katkı alıp 20 bin kişiye hizmet veriyor. Belediyeler batıyorsa, kendileri batırmıştır” dedi.











Başa dön tuşu