KıbrısSürmanşet

Çileker: Eylemlilik ve dayanışma anlayışı iki toplum için de çok önemli

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Gençlik Örgütü, EDON’un yeni yönetimiyle ilk görüşmesini ara bölgede bulunun Dayanışma Evi’nde gerçekleştirdi

TDP Gençlik Örgütü, EDON ile dayanışmasını güçlendiriyor

TDP Gençlik Örgütü’nden yapılan açıklamada, önümüzdeki süreçte yıllardır süregelen iki toplumlu pratiklerin ötesinde eylemlilik ve dayanışma anlayışının önemli olduğu vurgulandı.

TDP Gençlik Örgütü Başkanı Arda Çileker, bu anlayış değişikliğinin özelde TDP Gençlik Örgütü ve EDON arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine, genelde de Kıbrıstürk ve Kıbrısrum toplumlarının etkileşimine katkı sağlayacağına inandığını ifade etti

Adanın her iki tarafındaki sorunların karşılıklı olarak konuşulduğunu belirten Çileker, önümüzdeki döneme dair işbirliğini güçlendirecek önerilerde bulunduklarını söyledi.

EDON Temsilcileri ise ilgili önerileri olumlu karşıladıklarını ve yönetimleriyle değerlendireceklerini belirtti. EDON Temsilcileri, TDP Gençlik Örgütünü 10 Nisan’da Dali köyünde gerçekleştirilecek olan Derviş Ali Kavazoğlu ve Kostas Mişaulis’in anma etkinliğine davet etti.

 

 











Başa dön tuşu