KıbrısManşet

Yalınkaya: Bahse konu isteğin ülke haritası üzerinde işlevi ve oluru yoktur

Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Mustafa Yalınkaya, Meclis önünde dünden bu yana oturma eylemi yapan Yeniboğaziçi ve Dikmen Belediyeleri emekçilerinin yanına yarın Esentepe Belediyesi‘nin de katılacağını söyledi

Yalınkaya: Bahse konu isteğin ülke haritası üzerinde işlevi ve oluru yoktur

Yazılı açıklama yapan Yalınkaya, hükümetin belediyeleri alelacele birleştirme çabasının ne yazık ki sağlıklı bir sonuç vermeyeceğini, bahse konu isteğin ülke haritası üzerinde işlevi ve oluru olmadığını söyledi.

Yeniboğaziçi Belediyesi ve Dikmen Belediyesi emekçilerinin dün başlattığı Meclis önündeki oturma eyleminden

Yalınkaya, “Günlerdir belediyelerimiz ve belediye emekçileri, bu realiteyi hükümet edenlere duyurmak için meclis önünde eylem yapmaktadır. Şu anda Yeniboğaziçi ve Dikmen Belediyeleri ve emekçileri Meclis önünde saygı duyulacak bir direniş sergilemektedir” dedi.

“Meclis önündeki kalabalık da mücadele gücü de artarak bir sel gibi hükümeti yıkacaktır”

Sendika olarak dayanışma içerisinde oldukları belirten Yalınkaya, belediye emekçilerinin yanına yarın Esentepe Belediye Başkanı, yönetim kurulu ve emekçileriyle ortak olarak aldığımız kararla Esentepe Belediyesi’ni de getirip mücadelenin gücünü arttırıacaklarını söyledi.

Yalınkaya, “Hükümet edenler sesimizi duymamaya ve kendi bildiğini okumaya devam ettiği takdirde Meclis önündeki kalabalık da mücadele gücü de artarak bir sel gibi hükümeti yıkacaktır” dedi.











Başa dön tuşu