KıbrısManşet

Etkinliğe katılmak isteyenler için otobüs saatleri ve yerleri açıklandı

Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (Dev-iş), Kıbrıslırumların ve Kıbrıslıtürklerin dostluk ve işbirliğinin sembolü olan Derviş Ali Kavazoğlu ve Kostas Mişaulis’in anısına ve onuruna etkinlik düzenliyor

Dev-iş: Etkinlik Pazar günü Dali’de gerçekleşecek

Dev-iş’ten yapılan yazılı açıklamada, Kıbrıslırumların ve Kıbrıslıtürklerin dostluk ve işbirliğinin sembolü olan Derviş Ali Kavazoğlu ve Kostas Mişaulis’in anısına ve onuruna yapılacak etkinliğin, pandemi sebebi ile 2 yıl aradan sonra yeniden 10 Nisan 2022 Pazar günü Dali’de gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada şu bilgiler verildi;

Katılmak isteyen tüm barışseverler için ulaşım bilgileri aşağıdaki gibidir.

ULAŞIM:

10 Nisan 2022 Pazar günü Dali’de gerçekleştirilecek yürüyüşe ve etkinliğe katılmak isteyen Kıbrıslı Türklere ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla Ledra Palas’tan iki otobüs hareket edecektir.

Saat: 8.45 – 1.OTOBÜS:

Pera Horyo’dan Dali’ye doğru yapılacak olan ve yaklaşık 40 dakika sürecek 2,8 kilometrelik gençlik yürüyüşüne katılacak olanlar için.

Saat: 9.00 – 2. OTOBÜS:

Kostas Mişaulis’in anısına Lefkoşa’daki A. Konstantinos ve A. Eleni Mezarlığı’nda çelenklerin koyulacağı törene ve ardından Dali Halk Örgütleri binasının önünde yapılacak etkinliğe katılacak olanlar için.
Barışa gönül veren herkes bu anlamlı etkinliğe davetlidir.

Kavazoğlu ve Mişaulis kimdir? 











Başa dön tuşu