KıbrısManşet

Ataoğlu: Ekonomiyi düzeltmek için çalışma yaptık


Demorkat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Başbakan Faiz Sucuoğlu ve Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı ile yaptıkları 3’lü toplantı sonrası, DP ve YDP olarak ortaya koydukları bir krizin olmadığını, ortaya koydukları ülke ekonomisinin kalkınmasıyla ilgili alınması gereken önlemler olduğunu söyledi

Ataoğlu: DP ve YDP olarak ekonomiyi düzeltmek için çalışma yaptık

Cumartesi günü yapılacak güvenoyu oylaması öncesinde Ulusal Birlik Partisi (UBP) Meclis Grubu, 4 saat Meclis’te bir araya geldi ve toplantı sonrasında hükümet ortakları Turizm Bakanlığı’nda toplandı.

Ataoğlu, DP ve YDP olarak oturup, ekonomiyi nasıl düzeltebileceklerini ve ne gibi önlemler alabilecekleri hakkında bir çalışma yaptıklarını söyleyerek, bunu Sucuoğlu ile paylaştıklarını, onun da Bakanlar Kurulu’na bilgi verdiğini belirtti.

“DP ve YDP olarak bizim ortaya koyduğumuz bir kriz yok”

“Belki yarın bakan arkadaşlarımızdan zenginleştirici bilgi akışı sağlanırsa tümünü toplayıp, Cumartesi günü duyuracağız” diyen Ataoğlu, şu anda yapmış oldukları çalışmanın mevcut krizin ortadan kalkması için olduğunu vurguladı.

DP ve YDP olarak ortaya bir kriz koymadıklarını söyleyen Ataoğlu, “Bizim ortaya koyduğumuz, ülke ekonomisinin kalkınmasıyla ilgili alınması gereken önlemlerdir. Onun dışında herhangi bir şey yok” dedi.











Başa dön tuşu