KıbrısManşet

Girne-Lefkoşa Anayolu’nda can pazarı

Girne-Lefkoşa Anayolu‘nda dün gece yarısı meydana gelen trafik çarpışmasında, 22 ve 23 yaşlarında 2 genç hayatını kaybederken 1’i ağır 2 kişi de yaralandı

Feci çarpışmada 2 kişi hayatını kaybetti 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Polisten verilen bilgiye göre, saat 00:40 raddelerinde yaşanan feci çarpışmada, Girne-Lefkoşa anayolu boyunca aracını süratli sürdüğü tespit edilen 22 yaşındaki Mohamed Abdalla Mohamed Abuzied, çevre yolu kavşağına yaklaştığında direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolun solundan yoldan çıkıp bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç yolu ayıran beton refüje çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin 22 yaşındaki Sara Abdulkafir olay yerinde yaşamını yitirirken, yine aynı araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin 23 yaşındaki Marwan Baderelden ağır bir şekilde yaranarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Yine aynı araçta yolcu olarak bulunan diğer bir kişi olan ve ağır yaralanan Lefkoşa’da sakin 22 yaşındaki Hassan Awad Hassan Elawad ise yapılan tedavisinin ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

Araç sürücüsü Abuzied ise sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından tutuklandı.











Başa dön tuşu