InstagramKıbrısManşetYaşam

Günel: Öldürülürsem bunu hatırlayın…

Basın çalışanı Melis Günel, akşam vakti tanımadığı kişilerin kapısını yumrukladığını, tehdit ettiğini, polisi aramasına rağmen kimsenin gelmediğini ve korkuyla bu şahısların gitmesini beklediğini söyleyerek, korku dolu geceyi anlattı ve “Öldürülürsem bunu hatırlayın…” dedi

Günel: Öldürülürsem bunu hatırlayın…

Sosyal medya hesabından “Öldürülürsem bunu hatırlayın” diyerek yaşadıklarını anlatan Günel, geçtiğimiz akşam kendi evine ait park alanına park eden yabancı bir aracın arkasına uyarı amaçlı park ettiği için tanımadığı birinin polisi arayarak, kendisini şikayet ettiğini belirtti.

İşin ilginç tarafının, evinin ve arabasının koçanında kendi isminin yazmasına rağmen polisin Türkiye’de yaşayan ailesine ulaşması olduğunu kaydeden Günel, sonrasında da arabayı çekmek için evinin kapısını açtığında karşısında bulduğu tanımadığı bir şahıs tarafından tehtit edildiğini ve hemen kapıyı kapadığını anlattı.

“Kapım yumruklandı, polisi aradım, kimse gelmedi…”

“Bu seferde kapım yumruklandı. Polisi arayıp suç duyurusunda bulundum. Bağlandığım herkes telefonu başka şubeye aktardı ve ben o esnada aynı yardımı tekrar takrar talep etmek zorunda kaldım” diyen Günel, bu durumun yoğunluktan olduğunu varsaydığını ve günün sonunda da hiçbir polisin gelmediğini söyledi.

“Sanırım kurtarılacak pozisyonda olmam için yaralanmam gerekiyordu. Bir saatin sonunda arkadaşlarım yardımıma geldi, aracın ve şahsın çıkıp gittiğini söylediler. Tekrar polisi arayıp ekibin neden gelmediğini sorduğumda telefonu yine başkalarına aktardılar ve adresimi daha önce söylemiş olmama rağmen böyle bir ihbarın kaydını bulamadılar” diyen Günel şunları söyledi;

“Kafam kesilip bir köşeye atılırsam, beni kaç saat sonra bulduğunuzun bir önemi kalmıyor…”

“Kendilerine bana telefonda zaman ayırdıkları için teşekkür edip, gelmeleri için bu saatten sonra bir sebep kalmadığını söyledim. 60 dakika boyunca polisin gelip güvenliğimi sağlayacağına inanmaktan vazgeçmemiştim oysaki. Bu nedenle kafam kesilip bir köşeye atılırsam, beni kaç saat sonra bulduğunuzun bir önemi kalmıyor…”











Başa dön tuşu