KıbrısSürmanşetYaşam

Dağlı: Farkındalığı şarkılarla artıracağız

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Telsim’in iletişim ve teknoloji sponsorluğunu üstlendiği, Vakıflar İdaresi ana sponsorluğunda Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu öğrencileri ile Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Ada Işığı Çocuk Korosu koristlerinin seslendirdikleri, Murat Kemal Kocaballı tarafından yazılıp, Korhan Doğan tarafından bestelenen “Engelsiz Bir Dünya” şarkısı hayat buluyor

Lansman 4 Aralık’ta

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Özel Eğitim Uzmanı Emirali Evcimen, Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Başkanı Şifa Çolakoğlu ve Koro Şefi ve Proje Danışmanı Erkan Dağlı‘nın çabasıyla Dünya Engelliler Günü’nde hayata geçirilen projeyle “Engelsiz Bir Dünya” şarkısının lansmanı da yapılacak.

Kayıt işlemleri On Air Recording İnanç Eyüboğlu stüdyolarında yapılan bestenin lansmanı 4 Aralık Cumartesi günü, saat 11.00’da Gazimağusa Namık Kemal Meydanı’nda gerçekleşecek.

Dağlı: Engelsiz bir Dünya için şarkılarla farkındalığı artıracağız

“Kurulduğu günden itibaren şefliğini üstlendiğim Ada Işığı Çocuk Korosu’na, çok sayıda sosyal sorumluluk projesi kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyen Dağlı, “Yeni projemiz ise, projenin ötesinde, farkındalığı temsil eden, yalnızca Dünya Engelliler Günü’nde değil, her anımızda Engelsiz bir Dünya için, şarkılarımızla, genelde Dünyamızı özelde ülkemizi yeniden şekillendirip, el ele olmayı müjdeliyor” dedi.

Dağlı, “Bu bağlamda şarkımızın bestecisi dostum Korhan Doğan’a çok teşekkür ediyorum. ‘Engelsiz Bir Dünya’ şarkısı koristlerimle ve özel eğitim öğrencilerimizle anlamlı olacak. Öğretmen olmamın yanında koro şefliği ile de şarkılar yolu ile topluma, özellikle çocuklara ulaşmak çok ayrı bir mutluluk. Engelsiz Bir Dünya umudumuzla, şarkılarımız hep farkındalıkla yaşasın.











Başa dön tuşu