Adli OlaylarInstagramManşet

Narkotikten “Gündoğumu Operasyonu” 







Narkotik tarafından Yeniboğaziçi ve Mağusa‘da yapılan operasyonlarda 4.5 kg yasaklı madde, yasaklı madde satışından temin edilen 76 bin TL para ele geçirildi, 5 kişi tutuklandı

Narkotikten “Gündoğumu Operasyonu”

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre; Yeniboğaziçi’nde bugün , Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen “Gündoğumu Operasyonu” kapsamında, 28 yaşındaki E.P.’nin
evinde yapılan aramada, 4.5 kg ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı, E.P tutuklandı.

Mağusa’da gerçekleştirilen operasyonda ise 5 yaşındaki D.K., 55 yaşındaki A.A. ve 41 yaşındaki Ö.S.’nin evlerinde yapılan aramada, yaklaşık 4 gram ağırlığında metamfetamin türü ile yarım gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 25 adet kağıt parçası, içerisinde tütünle karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara ve uyuşturucu madde satışından temin edildiğine inanılan toplam 69 bin 300 TL, 100 sterlin, 40 euro ve 90 dolar nakit para bulunarak, emare olarak alındı. D.K, A.A  ve Ö.S tutuklandı.

Yine Mağusa’da dün Narkotik tarafından şüpheli görülen 25 yaşındaki K.M’nin aracında yapılan aramada da 10 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 3 adet kağıt parçası bulunarak emare olarak alındı, K.M tutuklandı.













Başa dön tuşu